Închiriază

Despre noi

welmius.ro este un site al firmei Welmius din Cluj Napoca, specializată în servicii de închiriere de remorci şi platforme auto. Este o afacere de familie inceputa in 2009 dintr-o pasiune pentru remorci si pentru transporturi in general. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice in rezolvarea unor probleme logistice unde autovehiculele pe care acestia le au in dotare nu fac fata marimii sau sarcinii pe care le are marfa care trebuie transportata. Obiectivul nostru este asigurarea unor servicii de închiriere de remorci şi platforme auto accesibile oricărei persoane, singurele condiţii pe care acesta trebuie să îndeplinească este să aibă un autovehicul echipat cu un dispozitiv de remorcare si priză, respectiv să posede un permis de conducere corăspunzător categoriei din care remorca face parte. Avand activitatea inceputa de peste zece ani, in fiecare zi am învăţat impreuna cu clientii nostri, iar cu experienta acumulata va putem ajuta nu doar sa gasiti in parcul nostru cea mai potrivita remorca pentru marfa Dumneavoastra, ci si sa va sfatuim cum s-o transportati aceasta cu remorcile noastre in maxima siguranta si legalitate.

Apelând la serviciile noastre puteţi să efectuaţi un transport singuri, fără să fiti dependenti de alte persoane şi fără să cheltuiţi preturi pe transporturi costisitoare, care în majoritatea cazurilor sunt greu de organizat şi de supravegheat.

Având o vechime mare in domeniu dispunem de un parc mare de remorci si platforme auto cu capacitatea de 750 - 3500 Kg. In oferta noastra gasiti remorci deschise sau acoperite cu prelata (monoax sau dubluax), platforme auto pentru una sau doua masini (mono, dublu sau tripluax), si remorci speciale cum ar fi cele de transport motociclete, ATV, etc.

Pentru o vizualizare mai uşoară şi mai completă a remorcilor noastre vă invităm să accesaţi sectiunea " Remorci de inchiriat" unde pe baza detaliilor tehnice vă puteţi alege remorca care vă poate satisface cerinţele pentru transportul pe care îl planificaţi.

Cunoscând nevoile clienţilor noştri, la fiecare remorcă vă asigurăm gratuit accesorii sau dispozitive specifice cum ar fi: roată de rezervă, cheie de slăbire a şuruburilor de prindere la roţi, adaptor de la 13 la 7 poli la priza electrică, roata de sprijin, rampe de urcare, troliu manual de tractare a masinilor defecte sau chingi de ancorare pentru orice tip de marfă şi tonaj.

În cazul în care aveţi ceva de transportat şi nu reusiti sa identificati remorca de care aveti nevoie din lista de pe site-ul nostru, vă aşteptăm să ne vizitaţi la sediul nostru, sau să ne contactaţi telefonic, pentru a găsi impreuna soluţia optimă pentru Dumneavoastră.

Cu respect,
echipa Welmius.

Tel: 0742020254
+